P Personasss Centipat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #1 H61 mk anakartim bulunuyor NVMe girişi olmadığı için M.2 SSD takamiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adamın yaptığı gibi yapsam olma şansı var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2022
H61 mk anakartim bulunuyor NVMe girişi olmadığı için M.2 SSD takamiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu adamın yaptığı gibi yapsam olma şansı var mı acaba?
Freemont2.0 Decapat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 215 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ B450M-A Pro Max AMD Ryzen 7 5700G with Radeon Graphics XPG GAMMIX D10 8GB 500GB WD Green 3000Sn SSD 500GB Samsung HDD Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2023 #2 Bende de aynı anakart var taksak bile anakartta NVMe desteği var mı bilmiyoruz. Boot edememe ihtmalimiz var.
Bende de aynı anakart var taksak bile anakartta NVMe desteği var mı bilmiyoruz. Boot edememe ihtmalimiz var.