Çözüldü H610M-D D4 anakarta ikinci M.2 SSD takılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
1500-200

ahmetironn

Hectopat
Daha fazla  
1500-2000 TL bütçem var ve yeni bir SSD arayışı içerisindeyim normalde SATA SSD'lere göz gezdirirken bir makalede dönüştürücü ile beraber bazı anakartlara ikinci bir M.2 SSD takılabildiğini gördüm. Açıkçası gözüme pek sağlıklı gelmedi, eğer takılamıyorsa bile bu bütçeye hangi SSD'leri önerirsiniz?

Çözüm
Tabii, bu aparatla takılabilir ancak anakartın üzerindeki giriş PCIe 3.0x1 olduğundan maks 1GB hız alabilecek, bence pek mantıklı değil SSD'yi bu şekilde kullanmak.

Evet, bende diyecektim. Hatta USB 3.2 adaptör önerecektim hocam, onun için adaptör bakıyorum şu an. :D

Eğer boşta USB portunuz var ise bunun alınması daha iyi diye sanıyorum hocam, bu arada USB ile bağlanan SSD storport.sys driverında yüksek ısr sayısına neden olabilir ve bu dolaylı yoldan bilgisayarınızdaki anlık takılmaları belirli bir miktar arttırabilir. Fakat kesinlikle böyle bir durum olacak diye bir şey yok, normal bir şekilde kullanabilme ihtimalinizde var ki anakartınız bunu kaldırabilir diye düşünüyorum.
Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
Tabii, bu aparatla takılabilir ancak anakartın üzerindeki giriş PCIe 3.0x1 olduğundan maks 1GB hız alabilecek, bence pek mantıklı değil SSD'yi bu şekilde kullanmak.

Evet, bende diyecektim. Hatta USB 3.2 adaptör önerecektim hocam, onun için adaptör bakıyorum şu an. :D

Eğer boşta USB portunuz var ise bunun alınması daha iyi diye sanıyorum hocam, bu arada USB ile bağlanan SSD storport.sys driverında yüksek ısr sayısına neden olabilir ve bu dolaylı yoldan bilgisayarınızdaki anlık takılmaları belirli bir miktar arttırabilir. Fakat kesinlikle böyle bir durum olacak diye bir şey yok, normal bir şekilde kullanabilme ihtimalinizde var ki anakartınız bunu kaldırabilir diye düşünüyorum.

Çözüm

Önerebileceğiniz hızlı bir SATA SSD var mı bu bütçelere?

Önerebileceğiniz hızlı bir SATA SSD var mı bu bütçelere?

SATA SSD'ler gereksiz pahalı hocam, aşağıdaki ürünü almak bütçeniz uygun ise en mantıklısı.

SATA SSD'ler gereksiz pahalı hocam, aşağıdaki ürünü almak bütçeniz uygun ise en mantıklısı.
Sistemin üzerinde zaten boş bir M2 yuvası olmadığı için bu konuyu açmıştım😅, yinede teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı