İmkanı kısıtlı ise bence gerek var, en azından i3'ten ve darboğazdan kurtulmuş olur.Konu W falan değil, o sokete yapılacak yatırım. Gerek var mı?
Konu W falan değil, o sokete yapılacak yatırım. Gerek var mı?
13400F üzeri bir işlemcinin ben bu soket için hiçbir anlamı olduğunu düşünmüyorum.İmkanı kısıtlı ise bence gerek var, en azından i3'ten ve darboğazdan kurtulmuş olur.
O zaman 13400F alın. 12700F'in piyasa fiyatı manasız.Hocam şu an bütçem elimde ki işlemciyi satıp i7 almaya anca yetiyor hem anakart hem o anakarta uygun işlemci alacak bütçem yok
13400F üzeri bir işlemcinin ben bu soket için hiçbir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
O zaman 13400F alın. 12700F'in piyasa fiyatı manasız.
Tabii. Asıl husus aldığınız işlemcinin değip değmeyeceği. 12700F zaten OC yapılamayan bir işlemci. K serisi alsanız anakartınız destek vermiyor. Bu tür durumlarda bütçenize oranla makul olana yönelip yavaş yavaş birikim yapmak lazım. Gözünüzü DDR5'e çevirin. 13400F ise sorunlarınızı çözer.12100F ile vereceğim paraya değecek performans farkı olur değil mi?
Fark olur12100F ile vereceğim paraya değecek performans farkı olur değil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.