H610M-E anakartta jak girişleri çalışmıyor

mstrhardstone

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-13400f RTX 3060Tİ OC 8GB 3x Ventus
Kasamdaki jak girişlerinden hiçbiri çalışmıyor; ne üstteki ne de alttaki. Anakartım H610M-E. Yazılımsal olarak sürücü güncellemelerini denedim fakat çalışmadı. sorun neden kaynaklanıyor olabilir? (kasayı alalı 2 yıl oldu ve bugüne kadar hiç jak takmadım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı anakartı kullanıyorum. Bu anakartta ve bazı MSI marka anakartlarda BIOS'u güncelledikten sonra ses aygıtları kayboluyor. Sizin sorununuzun sebebi bu olabilir. Hangi BIOS sürümünü kullanıyorsunuz?

Aynı anakartı kullanıyorum. Bu anakartta ve bazı MSI marka anakartlarda BIOS'u güncelledikten sonra ses aygıtları kayboluyor. Sizin sorununuzun sebebi bu olabilir. Hangi BIOS sürümünü kullanıyorsunuz?

2025 hocam yeni güncellemiştim 2 ay olmadı.

2025 hocam yeni güncellemiştim 2 ay olmadı.
1 sene önce bende BIOS güncellemek istiyordum tesadüfen bahsettiğim konu ile ilgili forumlarda birkaç mesaj gördüm. Sonra da MSI forumda gezmeye başladım. O sıralarda MSI dan birkaç moderatör düzgün çalışan BIOSları sağlıyordu ama şimdi o konu kapatılmış ve sorunla ilgili MSI ile iletişime geçmeyi tavsiye etmişler.

Anladım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…