OsmannTR Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 2 28 Ekim 2024 #1 Dostlar selam. Başlıkta da belirttiğim gibi. H610M-E D4 anakarta sahibim. Anakartımın üstünde RGB header portu bulunuyor. Benim aldığım kasada ise ARGB bir çıkış var. Bağlamanın bir yolu ya da dönüştürücüsü vs var mı?
Dostlar selam. Başlıkta da belirttiğim gibi. H610M-E D4 anakarta sahibim. Anakartımın üstünde RGB header portu bulunuyor. Benim aldığım kasada ise ARGB bir çıkış var. Bağlamanın bir yolu ya da dönüştürücüsü vs var mı?
E EisenHerz Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #2 OsmannTR dedi: Dostlar selam. Başlıkta da belirttiğim gibi. H610M-E D4 anakarta sahibim. Anakartımın üstünde RGB header portu bulunuyor. Benim aldığım kasada ise ARGB bir çıkış var. Bağlamanın bir yolu ya da dönüştürücüsü vs var mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 5v rgb header'ı var o anakartta. Senin kasanın fanları da 5v yani 3 pin mi?
OsmannTR dedi: Dostlar selam. Başlıkta da belirttiğim gibi. H610M-E D4 anakarta sahibim. Anakartımın üstünde RGB header portu bulunuyor. Benim aldığım kasada ise ARGB bir çıkış var. Bağlamanın bir yolu ya da dönüştürücüsü vs var mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla 5v rgb header'ı var o anakartta. Senin kasanın fanları da 5v yani 3 pin mi?
OsmannTR Kilopat Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 2 28 Ekim 2024 #3 EisenHerz dedi: Bildiğim kadarıyla 5v rgb header'ı var o anakartta. Senin kasanın fanları da 5v yani 3 pin mi? Genişletmek için tıkla... aynen hocam kasamın fanları 3 pin kasanın fanları: bu da anakart üstü
EisenHerz dedi: Bildiğim kadarıyla 5v rgb header'ı var o anakartta. Senin kasanın fanları da 5v yani 3 pin mi? Genişletmek için tıkla... aynen hocam kasamın fanları 3 pin kasanın fanları: bu da anakart üstü
E EjderLefLef Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.462 Çözümler 2 28 Ekim 2024 #4 Harici ARGB kontrolcüler var onlarla kontrol edebilirsiniz. Anakartınızda ARGB bulunmamakta maalesef.
Harici ARGB kontrolcüler var onlarla kontrol edebilirsiniz. Anakartınızda ARGB bulunmamakta maalesef.
E EisenHerz Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #5 Senin anakartında 12v rgb header var attığın resimlerde. Maalesef o fanları varsa fan kontrolcüsüne yada arkadaşın dediği gibi harici kontrolcüyle bağlaman lazım.
Senin anakartında 12v rgb header var attığın resimlerde. Maalesef o fanları varsa fan kontrolcüsüne yada arkadaşın dediği gibi harici kontrolcüyle bağlaman lazım.