H610M-G sisteme i5 12600K alınır mı?

leqyurex

Kilopat
Daha fazla  
Anakart
H610M-G
1 haftadır işlemcimi değiştirmek için düşünüyorum, i5 13600K alacaktım fakat 13 ve 14.nesil işlemcilerde kronik sorun varmış sanırsam. i5 12600K almayı düşünüyorum, fiyat açısından sizce mantıklı mı? i5 12600K'nın AMD karşılığı nedir? Veya önereceğiniz başka işlemci var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin şu an dengeli. Sistemin şu an sana yetiyorsa kullanmaya devam et. İki üç yıl sonra yetersiz gelirse komple sistemi satıp güncel hazır bir sistem alırsın.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Bir de işlemci önerisi yapabilir misiniz şu anki sistemime. Çünkü işlemci gerektiren işler yapıyorum.

Intel tarafında F/P olarak en iyi işlemci bu gibi. 65 W işlemciler de de sorun olabileceği konuşuluyor, bunu iyice araştır eğer bir sıkıntı olmayacaksa 13500 al. Intel bu işlemcilerin garantilerini iki yıl daha uzatmisti. Sen yeni alır ve daha kullanmadan ogustos ayındaki önemli yazılım güncellemesini yaparsan kafan rahat kullanabilirsin aslında.

Merhaba tekrardan

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ve i5 12600K aldım umarım watt yetersizliği ve soğutma yetersizliği olmaz​

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı