M mlhsrkya Zeptopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #1 Dostlar elimdeki anakart bu. PCI Express 4.0 X16 destekliyormuş galiba. Ben PCI-Express 3.0 M.2 SSD takamaz mıyım yani?
Dostlar elimdeki anakart bu. PCI Express 4.0 X16 destekliyormuş galiba. Ben PCI-Express 3.0 M.2 SSD takamaz mıyım yani?
Çözüm Mithat Berhan 3 Mayıs 2022 @mlhsrkya evet çalışacaktır. H610M H DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global window.isNuxtPage = true;H610M H DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global (function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ '... www.gigabyte.com Bu arada Gen 4 değilmiş M.2 slotu, Gen 3. Yani Gen 3 SSD'leri kayıpsız kullanabilirsin ki attığın da Gen 3.
@mlhsrkya evet çalışacaktır. H610M H DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global window.isNuxtPage = true;H610M H DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global (function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ '... www.gigabyte.com Bu arada Gen 4 değilmiş M.2 slotu, Gen 3. Yani Gen 3 SSD'leri kayıpsız kullanabilirsin ki attığın da Gen 3.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Mayıs 2022 #2 Takabilirsin, PCIe geriye dönük uyumlu. Artı 0 Eksi
KS KS M mlhsrkya Zeptopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #3 Mithat Berhan dedi: Takabilirsin, PCIe geriye dönük uyumlu. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu alsam uyar mı? Fiyatıda uygun 1TB. @Mithat Berhan ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Takabilirsin, PCIe geriye dönük uyumlu. Genişletmek için tıkla... O zaman bunu alsam uyar mı? Fiyatıda uygun 1TB. @Mithat Berhan ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Mayıs 2022 #4 @mlhsrkya evet çalışacaktır. H610M H DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global window.isNuxtPage = true;H610M H DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global (function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ '... www.gigabyte.com Bu arada Gen 4 değilmiş M.2 slotu, Gen 3. Yani Gen 3 SSD'leri kayıpsız kullanabilirsin ki attığın da Gen 3. Artı 0 Eksi Çözüm
@mlhsrkya evet çalışacaktır. H610M H DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global window.isNuxtPage = true;H610M H DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global (function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ '... www.gigabyte.com Bu arada Gen 4 değilmiş M.2 slotu, Gen 3. Yani Gen 3 SSD'leri kayıpsız kullanabilirsin ki attığın da Gen 3.
KS KS M mlhsrkya Zeptopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #5 Mithat Berhan dedi: @mlhsrkya evet çalışacaktır. H610M H DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global window.isNuxtPage = true;H610M H DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global (function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ '... www.gigabyte.com Bu arada gen 4 değilmiş M.2 slotu, gen 3. yani gen 3 SSD'leri kayıpsız kullanabilirsin ki attığın da gen 3. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol brom. Öyle bir şey gördüm ben, demek ki SSD ile alakalı değilmiş sağ olasın tekrardan. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: @mlhsrkya evet çalışacaktır. H610M H DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global window.isNuxtPage = true;H610M H DDR4 (rev. 1.0) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global (function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ '... www.gigabyte.com Bu arada gen 4 değilmiş M.2 slotu, gen 3. yani gen 3 SSD'leri kayıpsız kullanabilirsin ki attığın da gen 3. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol brom. Öyle bir şey gördüm ben, demek ki SSD ile alakalı değilmiş sağ olasın tekrardan.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Mayıs 2022 #6 @mlhsrkya okları çekerken çok yakın çekmişler, ben de başta öyle zannettim Artı 0 Eksi
KS KS M mlhsrkya Zeptopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #7 Mithat Berhan dedi: @mlhsrkya okları çekerken çok yakın çekmişler, ben de başta öyle zannettim Genişletmek için tıkla... Peki son sorum bu. SSD iyi mi? Fiyatı çok uygun okuma yazması da iyi duruyor, hem de 1TB. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: @mlhsrkya okları çekerken çok yakın çekmişler, ben de başta öyle zannettim Genişletmek için tıkla... Peki son sorum bu. SSD iyi mi? Fiyatı çok uygun okuma yazması da iyi duruyor, hem de 1TB.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 3 Mayıs 2022 #8 @mlhsrkya fiyatına göre güzel geldi, 1TB olması cazip. Ayrı öneri sorarsanız ki(bence de yapın) SSD öneri konusu açıp sorabilirsiniz. Artı 0 Eksi
@mlhsrkya fiyatına göre güzel geldi, 1TB olması cazip. Ayrı öneri sorarsanız ki(bence de yapın) SSD öneri konusu açıp sorabilirsiniz.
KS KS M mlhsrkya Zeptopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #9 Mithat Berhan dedi: @mlhsrkya fiyatına göre güzel geldi, 1TB olması cazip. Ayrı öneri sorarsanız ki(bence de yapın) SSD öneri konusu açıp sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim ilgin için. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: @mlhsrkya fiyatına göre güzel geldi, 1TB olması cazip. Ayrı öneri sorarsanız ki(bence de yapın) SSD öneri konusu açıp sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim ilgin için.