system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.247 Çözümler 14 Dün 21:47 #1 İntel işlemci kullanıyorum BIOS'dan bu anakart ve işlemci için hangi adımları izlemem lazım?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.097 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:03 #2 system32exec dedi: İntel işlemci kullanıyorum BIOS'dan bu anakart ve işlemci için hangi adımları izlemem lazım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
system32exec dedi: İntel işlemci kullanıyorum BIOS'dan bu anakart ve işlemci için hangi adımları izlemem lazım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.247 Çözümler 14 Dün 22:12 #3 Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buna bakmıştım ama bende BIOS'da (TPM 2.0 UEFI Spec Version) seçeneği görünmüyor.
Einstein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Buna bakmıştım ama bende BIOS'da (TPM 2.0 UEFI Spec Version) seçeneği görünmüyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.097 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:16 #4 system32exec dedi: Buna bakmıştım ama bende BIOS'da (TPM 2.0 UEFI Spec Version) seçeneği görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Onu atlayabilirsin.
system32exec dedi: Buna bakmıştım ama bende BIOS'da (TPM 2.0 UEFI Spec Version) seçeneği görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Onu atlayabilirsin.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.247 Çözümler 14 Dün 22:35 #5 Einstein dedi: Onu atlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Videoda ki gibi yaptım kaydettim, Steam üzerinden Battlefield 6 için TPM veya güvenlik algılanmadı diyor hala.
Einstein dedi: Onu atlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Videoda ki gibi yaptım kaydettim, Steam üzerinden Battlefield 6 için TPM veya güvenlik algılanmadı diyor hala.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.097 Çözümler 596 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:18 #6 system32exec dedi: Videoda ki gibi yaptım kaydettim, Steam üzerinden Battlefield 6 için TPM veya güvenlik algılanmadı diyor hala. Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna tpm.msc yazıp görsel paylaşın.
system32exec dedi: Videoda ki gibi yaptım kaydettim, Steam üzerinden Battlefield 6 için TPM veya güvenlik algılanmadı diyor hala. Genişletmek için tıkla... Windows arama çubuğuna tpm.msc yazıp görsel paylaşın.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.247 Çözümler 14 Dün 23:38 #7 Einstein dedi: Windows arama çubuğuna tpm.msc yazıp görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam yarın atacağım şu an abim uyudu onun odasın da PC
Einstein dedi: Windows arama çubuğuna tpm.msc yazıp görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hocam yarın atacağım şu an abim uyudu onun odasın da PC