H610M + i3 12100F Intel Arc B580 ile uyumlu mu?

Makaleler
1
Arkadaş A750'den geçiş yapacak. 1 yıldan fazladır kullanıyor, en ufak sorun yaşamadı bu kartla. O yüzden Intel alınmaz, sorunlu, onu alana kadar şu kadar daha koy şunu al veya kartı değiştirmeye değmez vs. yazmazsanız sevinirim. O kartı satıp üzerine az daha ekleyip B580 almak istiyor. Sadece WoW, POE 2, Knight Online, Diablo 4 gibi MMO, hack & slash tarzı oyunlar oynuyor. FPS, RPG vs. diğer türleri oynamaz. Kartla beraber 2K bir monitör de alacak o yüzden bütçe sınırlı, 4060 Ti gibi kartlara yetmiyor maalesef. Şu an İtopya'da 11 bin ₺'ye satışa çıktı.
Özetle: Bu anakart ve işlemciyle birlikte B580 2K için uyumlu olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Arkadaş A750'den geçiş yapacak. 1 yıldan fazladır kullanıyor, en ufak sorun yaşamadı bu kartla. O yüzden Intel alınmaz, sorunlu, onu alana kadar şu kadar daha koy şunu al vs. yazmazsanız sevinirim. O kartı satıp üzerine az daha ekleyip B580 almak istiyor. Sadece WoW, POE 2, Knight Online, Diablo 4 gibi MMO, hack & slash tarzı oyunlar oynuyor. FPS, RPG vs. diğer türleri oynamaz. Testlerde 4060 Ti ile benzer güçte gördüğüm kadarıyla. Kartla beraber 2K bir monitör de alacak o yüzden bütçe sınırlı, 4060 Ti gibi kartlara yetmiyor maalesef. Şu an İtopya'da 11 bin ₺'ye satışa çıktı.
Özetle: Bu anakart ve işlemciyle birlikte B580 2K için uyumlu olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Arc A750'den geçilmez tavsiye etmiyorum. 2. elden 3070 bakmasını tavsiye ederim PSU kaç W

Arc A750'den geçilmez tavsiye etmiyorum. 2. elden 3070 bakmasını tavsiye ederim PSU kaç W

650W sanırım. 2. el düşünmüyor hocam. A750'den geçme amacı güncel kalmak ve 2K da yazdığım oyunları sorunsuz oynayabilmek. Eldeki kartını satıp üstüne koyarak alacak bu kartı. Bütçe de kısıtlı olduğu için diğer modellere yönelemiyor maalesef. Muhtemelen taksitle alacak çünkü. 2K monitör de alınacak.
Benim sorum başlıktaki gibi, Intel'den hiç anlamadığım için konu açma gereği duydum. 2K da bu bileşenler birbiriyle uyumlu mu, beslememe gibi bir durum olur mu onu öğrenmek istiyorum.

650W sanırım. 2. el düşünmüyor hocam. A750'den geçme amacı güncel kalmak ve 2K da yazdığım oyunları sorunsuz oynayabilmek. Eldeki kartını satıp üstüne koyarak alacak bu kartı. Bütçe de kısıtlı olduğu için diğer modellere yönelemiyor maalesef. Muhtemelen taksitle alacak çünkü. 2K monitör de alınacak.
Benim sorum başlıktaki gibi, Intel'den hiç anlamadığım için konu açma gereği duydum. 2K da bu bileşenler birbiriyle uyumlu mu, beslememe gibi bir durum olur mu onu öğrenmek istiyorum.

Hocan Intel'in bu kartı çıkarmasının tek sebebi AMD ve Intel'den pazar payı almak zaten kart 2022 Aralık çıkışlı tekrardan söylüyorum kart güncel millet 2060 kullanıyor. 2K dada tavsiye etmem ayrıca her 2 kartida 3070 altı alınmaz 2K da.

Hocan Intel'in bu kartı çıkarmasının tek sebebi AMD ve Intel'den pazar payı almak zaten kart 2022 Aralık çıkışlı tekrardan söylüyorum kart güncel millet 2060 kullanıyor. 2K dada tavsiye etmem ayrıca her 2 kartida 3070 altı alınmaz 2K da.

7700 XT ile başlıktaki anakart ve işlemci uyumlu mudur peki 2K'da ?

Fiyatına göre kesinlikle çok iyi kart. A750 3060, b580 ise 4060-4060 Ti arası bir kart. 2K oyun oynatır mı? Yani, 40-50 fps oynarsın.

Fiyatına göre kesinlikle çok iyi kart. A750 3060, B580 ise 4060-4060 Ti arası bir kart. 2K oyun oynatır mı? Yani, 40-50 FPS oynarsın.

2K da hiç fena değil sanki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2K da hiç fena değil sanki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fena değil ama muhteşemde değil. Tabii, dediğim gibi şöyle 40-60 fps oynatır, oda bütçesine kıyasla harika değerler. 4060 yapamaz mesela.

Fena değil ama muhteşemde değil. Tabii, dediğim gibi şöyle 40-60 FPS oynatır, oda bütçesine kıyasla harika değerler. 4060 yapamaz mesela.

Oynadığı oyunlar belli hocam. 3-4 oyun dışında yıllardır başka bir şey oynamaz. 2K optimize ayarlarda en azından 80-100 FPS civarı alması yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı