L Learth Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F ASUS RX 580/4GB 16 GB DDR4 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #1 Merhaba kullandığım SSD Lexar NM610 Pro anakartim H610M-R SSD takarken vidanın karşılığı olmadığını fark ettim kasayı mi değiştirmem gerekiyor? Ne yapabilirim?
Merhaba kullandığım SSD Lexar NM610 Pro anakartim H610M-R SSD takarken vidanın karşılığı olmadığını fark ettim kasayı mi değiştirmem gerekiyor? Ne yapabilirim?
Çözüm Mustafa.Kaan 18 Nisan 2025 Vidanın karşılığı derken hocam? Parça eksik diyorsanız anakart ambalaj kutusunun içine bakın orada bırakmış olabilirsiniz.
Vidanın karşılığı derken hocam? Parça eksik diyorsanız anakart ambalaj kutusunun içine bakın orada bırakmış olabilirsiniz.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.572 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #2 Vidanın karşılığı derken hocam? Parça eksik diyorsanız anakart ambalaj kutusunun içine bakın orada bırakmış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Vidanın karşılığı derken hocam? Parça eksik diyorsanız anakart ambalaj kutusunun içine bakın orada bırakmış olabilirsiniz.
KS KS L Learth Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F ASUS RX 580/4GB 16 GB DDR4 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Vidanın karşılığı derken hocam? Parça eksik diyorsanız anakart ambalaj kutusunun içine bakın orada bırakmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet buradaymış. Plastik bir parça. Kurulumunu yaptım çok teşekkür ederim hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Vidanın karşılığı derken hocam? Parça eksik diyorsanız anakart ambalaj kutusunun içine bakın orada bırakmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet buradaymış. Plastik bir parça. Kurulumunu yaptım çok teşekkür ederim hocam.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.572 Makaleler 2 Çözümler 1.621 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #4 Learth dedi: Evet buradaymış. Plastik bir parça. Kurulumunu yaptım çok teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sevindim Artı 0 Eksi
Learth dedi: Evet buradaymış. Plastik bir parça. Kurulumunu yaptım çok teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, sevindim