aniltahacan Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 68 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #1 Gigabyte H610M S2H DDR4 BIOS güncellemesi yapacağım ama revision sürümünü nasıl öğrenebilirim acaba?
KS KS aniltahacan Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 68 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #11 Kutuda yazanı kurdum oldu teşekkürler herkese konu kapanmıştır. Artı 0 Eksi
Baykatip Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #12 aniltahacan dedi: Kutuda yazanı kurdum oldu teşekkürler herkese konu kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Üstad merhalar aynı anakart ve 12100f işlemci var, chipsetin desteklemediğni biliyorum lakin deneme şansın oldumu işlemciye OC ayarı konusunda Artı 0 Eksi
aniltahacan dedi: Kutuda yazanı kurdum oldu teşekkürler herkese konu kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Üstad merhalar aynı anakart ve 12100f işlemci var, chipsetin desteklemediğni biliyorum lakin deneme şansın oldumu işlemciye OC ayarı konusunda