H610M S2H V2'nin ses kartı BlackShark V2 X için yeterli mi?

Gamepower çok çabuk bozulabilen ve sesi doğru bile vermeyen bir kulaklıkları var. Bu bütçede gamepower önermem bence saçma olur, 1k bütçe olsa belki olabilir ama bu bütçede v2x alması çok daha iyi olur v2x'e alternatif bile olamaz bence.

H2002P ile v2x arasında kaldım sanırım v2x alacağım şimdilik idare etse yeter ilerde de bi ses kartı alırım diye düşünüyorum.

H2002P ile v2x arasında kaldım sanırım v2x alacağım şimdilik idare etse yeter ilerde de bi ses kartı alırım diye düşünüyorum.
H2002p genel olarak cızırtılı ses verebiliyor müzik vs. Dinlerken ve padleri rahat değil, kafa bandı da pek iyi değil bence. V2x tarafından kullanırdım ben tercihimi. Benim gibi kulağın rahat olmasına önem veriyorsanız rahatsız edebilir h2002p.

Bir ara Gamepower'ın klavyesini kullanmıştım 4 ayda tuşlar basmamaya başlamıştı tabii ki soğutucu pedler iyi olur ama biraz çekingenim Gamepower konusunda hem kendi deneyimim olsun hem forumlarda baktığıma göre.

Blacksharkv2X almayı düşünüyorum 1-2 hafta içinde sizde siyah mı almalıyım yeşil mi fiyat farkı yok.

@clickclakbum

@Ahmt1

Yeşil göze iyi gözüküyor ama kirlenirmi sizce?​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…