H610MH V2 ile kodak X120 Pro uyumlu mu?

Snowyz

Decapat
Daha fazla  
H610 m h V2 DDR 4 anakartım var. Kodak X120 Pro SSD alacağım uyumlu mudur?

Uyumludur, anakartınızdaki SATA girişlerine SATA kablosuyla bağlayarak kullanabilirsiniz kutudan çıkıyordur diye düşünüyorum. İnternette montaj videoları var.

Uyumludur, anakartınızdaki SATA girişlerine SATA kablosuyla bağlayarak kullanabilirsiniz kutudan çıkıyordur diye düşünüyorum. İnternette montaj videoları var.

Hocam az önce ban yemiştim cevap veremedim. Teşekkür ederim. Şunları sormak istiyorum benim anakartıma kaç ssd/hdd takabilirim şu an M.2 var. Kabloları bağladıktan sonra kasanın neresine koyacağız SSD'yi kasam: Bu
@Doğukan Kerem Yılmaz

Hocam anakartınızda 4 tane SATA girişi var 4 tane takarsınız ama güç kaynağından SATA güç kablosu da gerekiyor takmak için, güç kaynağınızdaki SATA güç kablosu sayısına göre değişir. Nereye koyacağınızı kasanın kullanma kılavuzundan bulabilirsiniz orada yazıyordur.

Thermaltake TR2 st 650W bu PSU hocam.

TR2 s modelinde 5 tane var gözüküyor, TR2 st modeliyle ilgili bilgi bulamadım. Kullanma kılavuzu duruyorsa oradan bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…