Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 5 Aralık 2023 #11 vulqron dedi: Kaliteli bir aparat kullanarak 2 adet M.2 SSD kullanabilirsiniz ucuzlarda çalışır fakat sağlıklı olmaz. Genişletmek için tıkla... Diklemesinemi takıcam Amazon.com.tr şu aparatı ? Dark iyi bir markadır onu biliyorum fakat nasıl takılcak aklım hala el vermedi.
vulqron dedi: Kaliteli bir aparat kullanarak 2 adet M.2 SSD kullanabilirsiniz ucuzlarda çalışır fakat sağlıklı olmaz. Genişletmek için tıkla... Diklemesinemi takıcam Amazon.com.tr şu aparatı ? Dark iyi bir markadır onu biliyorum fakat nasıl takılcak aklım hala el vermedi.
vulqron Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #12 Silinen üye dedi: Diklemesinemi takacağım Amazon.com.tr şu aparatı? Dark iyi bir markadır onu biliyorum fakat nasıl takılacak aklım hala el vermedi. Genişletmek için tıkla... O linkteki kasa içerisinde çirkin görüntüye sebep verebilir o Dark aparatı küçük bir ekran kartı gibi durur onu almanızı öneririm. Vida ile takacaksınız.
Silinen üye dedi: Diklemesinemi takacağım Amazon.com.tr şu aparatı? Dark iyi bir markadır onu biliyorum fakat nasıl takılacak aklım hala el vermedi. Genişletmek için tıkla... O linkteki kasa içerisinde çirkin görüntüye sebep verebilir o Dark aparatı küçük bir ekran kartı gibi durur onu almanızı öneririm. Vida ile takacaksınız.