H61H2 M.2 V1 anakarta Windows 10 yükleyememek

idris alatay

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar BIOS güncellemesi hiç yok. Bu anakarta Windows 10 kuramıyorum, yadımcı olur musunuz?

Ne hatası alıyorsunuz? Biraz daha detay verin. Aynı çipsette Windows 10 kullanıyorum yıllardır.
Windows 10 kurulu bir harddisk vardı onu taktım ama açmadı baktım nedenine windows 8 kaldırıyormuş bu bios sürümü bende windows 10 için bios sürümü bulamadım.

Windows 10 kurulu bir harddisk vardı onu taktım ama açmadı baktım nedenine Windows 8 kaldırıyormuş bu BIOS sürümü bende Windows 10 için BIOS sürümü bulamadım.

Sanmıyorum o sebepten olacağını Windows 10'da açması lazımdı o harddiskin biçimi GPT'miydi MBR'mi GPT ise UEFI modda MBR ise Legacy mode de bir açmayı deneyin.

Sanmıyorum o sebepten olacağını Windows 10'da açması lazımdı o harddiskin biçimi GPT'miydi MBR'mi GPT ise UEFI modda MBR ise Legacy mode de bir açmayı deneyin.
Katılıyorum. Hard Diske yazılmış Windows 10 UEFI olarak yazılmıştır büyük ihtimal.
Windows 10 iso indirin rufus ile MBR şeklinde yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…