B bankerberkay Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 H61H2 M17 anakartım HDD varken sistem açmıştı HDD sorunluydu diye attım SSD ve format için USB taktım görmüyor açılırken. Direkt BIOS'a atıyor. F7 ile boot menüsüne girince Windows boot Manager ve enter setup çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor?
H61H2 M17 anakartım HDD varken sistem açmıştı HDD sorunluydu diye attım SSD ve format için USB taktım görmüyor açılırken. Direkt BIOS'a atıyor. F7 ile boot menüsüne girince Windows boot Manager ve enter setup çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.856 Makaleler 6 Çözümler 536 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 7 Nisan 2023 #2 Hocam sisteminiz legacy, UEFI değil. Rufus ile yazdırırken UEFI olan yeri MBR olarak değiştirip yazdırın. "Eski BIOS'lar için düzeltme ekle" kısmı da işaretli olsun.
Hocam sisteminiz legacy, UEFI değil. Rufus ile yazdırırken UEFI olan yeri MBR olarak değiştirip yazdırın. "Eski BIOS'lar için düzeltme ekle" kısmı da işaretli olsun.
B bankerberkay Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #3 turko35408 dedi: Hocam sisteminiz legacy, UEFI değil. Rufus ile yazdırırken UEFI olan yeri MBR olarak değiştirip yazdırın. Eki Görüntüle 1730536 "Eski BIOS'lar için düzeltme ekle" kısmı da işaretli olsun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ama bios eski gözükmüyor açıkçası
turko35408 dedi: Hocam sisteminiz legacy, UEFI değil. Rufus ile yazdırırken UEFI olan yeri MBR olarak değiştirip yazdırın. Eki Görüntüle 1730536 "Eski BIOS'lar için düzeltme ekle" kısmı da işaretli olsun. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ama bios eski gözükmüyor açıkçası