Çözüldü H61H2-M17 ve GT 630 Ekran kartı uyum problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alikemal2

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar; ben Casper'dan bilgisayar almıştım; ekran kartı çok düşüktü, ben de yeni ekran kartı aldım; asus gt630. Bununla beraber yeni power supply da aldım Corsair vs550, ancak ekran kartını taktıgımda sinyal yok diyor, diğer ekran kartıyla ise çalışıyor PC. Asus yani yeni aldığım kart, başka PC'de denendi, çalışıyor. Hatta bir ara kart takılı oldugu an çalıştı, sürücüsünü yükledim ancak sonra bilgisayar kendini yeniden başlatınca yine sinyal yok hatası almaya devam ettim.

Sorunum bu umarım anlatabilmişimdir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Anakart modelim=EuP 2013 H61H2-M17 v:1.0

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AFUWIN yazılımını çalıştırıp CAP dosyasını seçtikten sonra güncellemeye başlayabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Videolarınızı izliyorum bilgi arayanlara çok yardımcı oluyorsunuz Ve ekran kartı 2 GB'lık tahmin ettiğiniz gibi ancak neden kazıklanmış olabiliriz ?

Sanırım aldığınız yer size bu kartı önerdi, GT 630 düşük seviye ekran kartı. Power supply seçiminiz iyi HD 7770 ve ya HD 7790 tercih etmeliydiniz. BİOS ayarlarını default yapın tekrar deneyin olmaz ise güncelleme yapın.

Güncellemeyi yapmak istiyorum ancak pek beceremedim güncellemek için gerekli dosyaları indirdikten sonra ne yapmam gerek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…