Merhabalar. i7-3770 işlemci kullanıyorum ve Rust oynarken bilgisayarım artık 80 derecenin üstüne çıkıyor. İşlemci soğutucu almak istiyorum fakat 6 ay içinde komple sistemimi değiştireceğim. Ondan dolayı yeni bilgisayarda da kullanmak için iyi bir şey bakıyorum. Anakartım destekler mi emin olamadım. Sıvı soğutma için pompa girişi yok. Alsam kart çalıştırır mı yoksa hava soğutmalı mı almalıyım?
www.itopya.com
www.itopya.com
www.itopya.com
COOLER MASTER MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA
COOLER MASTER MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MLW-D24M-A18PC-R2 ITOPYA'da.
Cooler Master MasterAir MA610P ARGB 2x120mm Kule Tipi Islemci Sogutucu | ITOPYA
Cooler Master MasterAir MA610P ARGB 2x120mm Kule Tipi Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile MAP-T6PN-218PA-R1 ITOPYA'da
COOLER MASTER MasterAir MA610P RGB Kontrolcülü 120mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA
COOLER MASTER MasterAir MA610P RGB Kontrolcülü 120mm İşlemci Hava Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAP-T6PN-218PC-R1 ITOPYA'da.
Son düzenleyen: Moderatör: