W wenny Zeptopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 Merhaba. msinfo32'ye bastığımda Casper Nirvana notebook gözüküyor anakart kısmında. Kasadan anakartin üstüne baktım H62H1-MV yaziyor. BIOS güncellemek istiyorum uygun dosyayı bulamadım.
Merhaba. msinfo32'ye bastığımda Casper Nirvana notebook gözüküyor anakart kısmında. Kasadan anakartin üstüne baktım H62H1-MV yaziyor. BIOS güncellemek istiyorum uygun dosyayı bulamadım.
KS KS W wenny Zeptopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #11 Vavien. dedi: Windows 8 yazan yer var ya ekranda hani. Benim gördüğüm kadarıyla sadece bir yerde yazıyor. Fark ettiyseniz orası sadece metin değil. Bir seçenek havuzu. O havuzda farklı işletim sistemleri var. Bir de üstüne BIOS ve kullanım kılavuzu var. Genişletmek için tıkla... Attığınız M.2 için benimki mv ben de dediğiniz yoldan kendime buldum çok teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Windows 8 yazan yer var ya ekranda hani. Benim gördüğüm kadarıyla sadece bir yerde yazıyor. Fark ettiyseniz orası sadece metin değil. Bir seçenek havuzu. O havuzda farklı işletim sistemleri var. Bir de üstüne BIOS ve kullanım kılavuzu var. Genişletmek için tıkla... Attığınız M.2 için benimki mv ben de dediğiniz yoldan kendime buldum çok teşekkürler
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 20 Ocak 2023 #12 Ben de diyorum birkaç yıl önce yoktu sonradan niye tekrar koymuşlar. Kusura bakmayın gözden kaçırmışım. Artı 0 Eksi
Ben de diyorum birkaç yıl önce yoktu sonradan niye tekrar koymuşlar. Kusura bakmayın gözden kaçırmışım.