Oywle Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 450 Çözümler 3 28 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar BIOS'umu güncellemek istiyorum ama tam BIOS sürümümü bilmiyorum. İnternetten gördügüm kadarıyla güncellemeye calışacağım. Anakart modelim görselde verilmiştir. Bu modelle uygun son BIOS hangisidir? Dosya Ekleri resim_2021-04-28_131453.png 10,4 KB · Görüntüleme: 105
Arkadaşlar BIOS'umu güncellemek istiyorum ama tam BIOS sürümümü bilmiyorum. İnternetten gördügüm kadarıyla güncellemeye calışacağım. Anakart modelim görselde verilmiştir. Bu modelle uygun son BIOS hangisidir?
Çözüm Yener K. 28 Nisan 2021 Hocam, muhtemelen daha yeni bir sürüm yok. ECS eBLU - BIOS Live Update Utility Linkteki eklentiyi kurup, Update deyin. Varsa, indirir. Yoksa, zaten en güncel sürümdür.
Hocam, muhtemelen daha yeni bir sürüm yok. ECS eBLU - BIOS Live Update Utility Linkteki eklentiyi kurup, Update deyin. Varsa, indirir. Yoksa, zaten en güncel sürümdür.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #2 Hocam, muhtemelen daha yeni bir sürüm yok. ECS eBLU - BIOS Live Update Utility Linkteki eklentiyi kurup, Update deyin. Varsa, indirir. Yoksa, zaten en güncel sürümdür. Artı 1 Eksi Çözüm
Hocam, muhtemelen daha yeni bir sürüm yok. ECS eBLU - BIOS Live Update Utility Linkteki eklentiyi kurup, Update deyin. Varsa, indirir. Yoksa, zaten en güncel sürümdür.
KS KS Oywle Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 450 Çözümler 3 28 Nisan 2021 #3 Yener K. dedi: Hocam, muhtemelen daha yeni bir sürüm yok. ECS eBLU - BIOS Live Update Utility Linkteki eklentiyi kurup, Update deyin. Varsa, indirir. Yoksa, zaten en güncel sür Genişletmek için tıkla... Yener K. dedi: Hocam, muhtemelen daha yeni bir sürüm yok. ECS eBLU - BIOS Live Update Utility Linkteki eklentiyi kurup, Update deyin. Varsa, indirir. Yoksa, zaten en güncel sürümdür. Genişletmek için tıkla... Anladım son sürümmüş diğer konuma bakma şansınız var mı acaba? Sizi etiketlersem olur mu? Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Hocam, muhtemelen daha yeni bir sürüm yok. ECS eBLU - BIOS Live Update Utility Linkteki eklentiyi kurup, Update deyin. Varsa, indirir. Yoksa, zaten en güncel sür Genişletmek için tıkla... Yener K. dedi: Hocam, muhtemelen daha yeni bir sürüm yok. ECS eBLU - BIOS Live Update Utility Linkteki eklentiyi kurup, Update deyin. Varsa, indirir. Yoksa, zaten en güncel sürümdür. Genişletmek için tıkla... Anladım son sürümmüş diğer konuma bakma şansınız var mı acaba? Sizi etiketlersem olur mu?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #4 Olur hocam. Yardım istemek için etiket atabilirsiniz. Müsait olduğum sürece yardımcı olurum. Yardımcı olmak için buradayız. Artı 0 Eksi
Olur hocam. Yardım istemek için etiket atabilirsiniz. Müsait olduğum sürece yardımcı olurum. Yardımcı olmak için buradayız.