H61H2-MV ile uyumlu işlemci önerisi

y4s4f32

Decapat
Daha fazla  
Yeni RX 550 aldım ama Valorant'ta işlemcimden düşük FPS alıyorum, ben de hem RAM'i hem de işlemciyi yükseltmek istiyorum, 600 TL'ye 2. el Ümraniye çakmak mahallesinde (sadece elden küçüğüm diye) almak istiyorum.
Ekran kartı: RX 550 2 GB.
Anakart: H61H2-MV
RAM: 4 GB.
PSU: 250 watt.
Bir de 55 Watt tüketen bir işlemci olması gerekiyor.
Biliyorum PSU'yu yükseltmem gerek ama şu an yapamıyorum.

i3 4170 3.7 GHz alsam güzel olur mu sizce?

Anakartınız 4. nesil işlemcileri desteklemiyor. 2. ve 3. nesil işlemcilere bakabilirsiniz.

Anakartınız 4. nesil işlemcileri desteklemiyor. 2. ve 3. nesil işlemcilere bakabilirsiniz.
işte bir öneriniz var mıdır ? ceza aldım o yüzden cevap veremedim

i7 930 güzel mi mesela ? valorant için

i3 2320 ? Uyumlumudur ?

.

Son düzenleme:
işte bir öneriniz var mıdır ? ceza aldım o yüzden cevap veremedim

i7 930 güzel mi mesela ? valorant için

i3 2320 ? Uyumlumudur ?

.
i7 930 desteklenmiyor. i3 2320 uyumlu ancak pek güçlü bir işlemci değil. Ben i5 2500'lü bir sistem topladım. Bütçen fazla yoksa alınabilir. Veya i7 3770 alabilirsin. Bütçen az ise alamayabilirsin orası ayrı.

i5 2500 gibi bir işlemci önerebilirmisiniz ? baktımda oturduğum yerlerde pek uyguna yok

i5 2400 ? önerir misiniz valorant için ?

i5 3570 veya K modeline bakabilirsiniz para var derseniz i7 3770 var, daha az bütçeli i7 2600 var. Bu arada i3 işlemci almayın şoketinize takılanlar aşırı güçsüz. Aynı zamanda Xeon işlemcilerde var bazıları 1155 sokete takılabiliyor.

600 TL 2.el Ümraniye , Çakmakta satılan güzel bir işlemci bulurmusunuz dediklerinizi okuyunca kafam karıştıda

i7 2600 400 tl verilir mi ?

i5-3470 3470s var oda 400 tl sizce ?​

Son düzenleme:
Eğer amacınız genel ve günlük kullanım ise 8 threat olduğu için i7 2600.
Eğer oyunsa i5 3470 alın.
Ayrıca ikisinin de fiyatları çok iyi.
Tüm Ümraniye'ye baktım seçenekleriniz sadece bunlar.

i5 2500 gibi bir işlemci önerebilirmisiniz ? baktımda oturduğum yerlerde pek uyguna yok

i5 2400 ? önerir misiniz valorant için ?
Şu an bilgisayarı tam olarak toplamadım. PSU'yu yeni sipariş ettim. Kasa ve işlemci fanı kaldı son olarak. Onlar da gelirse önerir miyim, önermez miyim o zaman söylerim.

Ama S modeli haberiniz olsun

Şu an bilgisayarı tam olarak toplamadım. PSU'yu yeni sipariş ettim. Kasa ve işlemci fanı kaldı son olarak. Onlar da gelirse önerir miyim, önermez miyim o zaman söylerim.
tamamdır teşekkürler

birde 2.9 GHz perfor
mans düşürürmü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…