Alıcı H61M Anakart + İşlemci

Makaleler
3
H61M+ i3 3240
H61M+ i5 2400 ve i5 2500(Önceliğim i5 2500)
H61M+ i5 3470
H61M+ i5 3570
Gibi ikili arıyorum. RAM istemiyorum. Tekliflerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
P8H61 USB3 R.20 Anakart ve i7-3770 işlemci var hocam ilgilenirsen yazarsın fiyatta anlaşırız.

800 TL hocam ikisi eğer almayı düşünüyorsan numaramı bırakayım merak ettiklerini sorarsın. 0542 340 99 22

Selamlar,
İlgilenirseniz Casper Haswell H81 anakart ve i7 4770 İşlemci toplam fiyat 450 TL Get ilanı ile satabilirim.
Bu arada anakarta wifi modülü ve anteni dahildir.

Fiyatın aşırı uygun olmasının sebebi nedir? Bir sorunu mu var? Ayrıca yeriniz neresi? Eğer yakınsak test edip, bizzat elden almak isterim.
Fiyatın aşırı uygun olmasının sebebi aşağıda özelliklerini dizdiğim ve yeni satın almış olduğum sistem.
Yerim İstnbul//Sarıyer,yakınsak test edebilirsiniz,herhangi bir sorunu bulunmuyor,kasa atıl duruma geldi.
Birde ben,benim fiyatımın aşırı uygun olduğunu değil,satıcıların aşırı pahalı satış yaptığını düşünüyorum.
Sonuçta ihtiyacım yoksa ve teknoloji belirttiğim parçalarında ötesine geçtiyse ve bahsettiğimiz parça hem eski teknoloji hemde kullanılmış bir ürünse,ederini istemek lazım.Ben eski sistemimi temiz kulandım ama 6 sene kullandım,yeter artık,emekliye ayırdım kendilerini,elimde atıl durumda kalacağına hem bana harçlık mahiyetinde de olsa bir getiri sağlamasını hem de kalabalık yapmamasını istediğimden satıyorum.

İletişime geçeceğim bir numara var mı acaba? Bende İstanbul' da ikamet ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…