H61M-DS2 i5 3470 sisteme ekran kartı önerisi

O konuda haklısınız, eskiden 2 GB AMD ekran kartım vardı markası ASUS tu tabii, yıllarca kullandım. Sonrasında ekran kartına bir şey olmadı PC çöp oldu.

5-6 ay önce benim de kenarda yatan E4200 ve HD4350 ekran kartlı DDR2 sistemim vardı, 400 civarına satmıştım.

Darboğaz yapsada 1050 Ti'dan iyi olacaktır. NVIDIA AMD Kalite farkı ömüre etki etmez, şu an hala sorunsuz çalışan HD3850 kartlar var. Olay tamamen markada bitiyor.
hocam kendim zaten amd kullanıyorum uzun süre götürdü dahada götürür demek istediğim amd de ben performans kaybı yaşadım biraz ama nvidia yaşatmaz

hocam kendim zaten amd kullanıyorum uzun süre götürdü dahada götürür demek istediğim amd de ben performans kaybı yaşadım biraz ama nvidia yaşatmaz
Anladım burada ddr5 olarak görüyorum, herkes emin mi bunun pcme uyacağına?

Hocam kendim zaten AMD kullanıyorum uzun süre götürdü daha da götürür demek istediğim AMD de ben performans kaybı yaşadım biraz ama NVIDIA yaşatmaz

Performans kaybini hepsi yaşatır. Ben 8 yıl 820M kullandım, oyunlar güncelleme aldıkça performans dibe düştü. 1050 aldım sadece 3 ayda güncelleme gele gele ciddi bir düşüş gözlemledim. Olay AMD veya NVIDIA değil programların istekleri.

ddr 5 değil gddr 5 aynı şey değil uyumludur

O kartın belleği, PC ile alakasız ama DDR5 değil GDDR5 bu kart. 2. El de RX580 8 GB'i 1800'e alırsınız ona o kadar vermeyin. Attığınız da 2. El.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…