H61M-K anakart için SSD önerisi

Are43s

Centipat
Daha fazla  
Bende H61M-K anakartı VA. R bir SSD almayı düşünüyorum. Fakat SATA3 diyor. Bende bilgisayardan fazla anlamıyorum. Bu anakart SATA 3 destekliyor mu? Bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Bende H61M-K anakartı VA. R bir SSD almayı düşünüyorum. Fakat SATA3 diyor. Bende bilgisayardan fazla anlamıyorum. Bu anakart SATA 3 destekliyor mu? Bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Anakartınız SATA 2 Portuna sahip ama, SATA3 SSD takabilirsiniz. Hiçbir sorun olmaz. Hızdan yana bir şikayetiniz olmayacaktır. M2 SSD falan almayın. Bütçeniz nedir SATA SSD önerisi yapalım.

Yani SSD'nin tüm hızını kullanabiliyor muyum? Okuma yazma olarak sordum.

Anakartınız SATA 2 Portuna sahip ama, SATA3 SSD takabilirsiniz. Hiçbir sorun olmaz. Hızdan yana bir şikayetiniz olmayacaktır. M.2 SSD falan almayın.

Bunu yazacağına sorsaydın keşke.

Ben bilgisayardan pek anlamıyorum ama sanırsam bilgisayarı 2016 2017 zamanında almıştım ve o zamandan beri hiç termal macununu yenilemedim yeni bir termal macun sipariş ettim performans olarak etkisi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…