U umutclmn Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 RAM GSKILL TRIDENT Z5 NEO 2X16GB Ekran kartı MSI SUPRIM X 4080 Anakart MSI X670-P WI-FI İşlemci RYZEN 7 7700X Merhaba. Yeni sistem topladım ve kasa olarak NZXT H7 Elite seçtim. Sıvı soğutma olarak Arctic LF2 360mm aldım fakat kasaya sığar mı emin olamadım. Bilen veya kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba. Yeni sistem topladım ve kasa olarak NZXT H7 Elite seçtim. Sıvı soğutma olarak Arctic LF2 360mm aldım fakat kasaya sığar mı emin olamadım. Bilen veya kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
darkageman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 1.342 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticari Bankacılık 13 Şubat 2023 #2 Kendi sitesinde yazdığına göre yukarı ve ön panele takılabiliyor. H7 Elite | Premium Gaming PC Case The H7 Elite combines space and style, with pre-installed F Series fans, an RGB & Fan Controller, and a tempered glass front panel. nzxt.com Dosya Ekleri Screenshot_1.png 4 KB · Görüntüleme: 23
Kendi sitesinde yazdığına göre yukarı ve ön panele takılabiliyor. H7 Elite | Premium Gaming PC Case The H7 Elite combines space and style, with pre-installed F Series fans, an RGB & Fan Controller, and a tempered glass front panel. nzxt.com
U umutclmn Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 Sıvı soğutucuyu aldığım teknobiyotik sitesinde boyutlarında böyle yazıyor. O yüzden merak ettim