H Hyrest Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar elimde H80 var ve şu an ne yapacagimi bilmiyorum. En iyi performansı için hangi ayarları yapmalıyım? Mikrofon müzik oyun vb.
Arkadaşlar elimde H80 var ve şu an ne yapacagimi bilmiyorum. En iyi performansı için hangi ayarları yapmalıyım? Mikrofon müzik oyun vb.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.172 Çözümler 20 2 Nisan 2024 #2 Müzik için ayarlarım, özellikle Dolby'yi kullanmanı tavsiye ederim.
H Hyrest Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #3 Golden.Nyks dedi: Müzik için ayarlarım, özellikle Dolby'yi kullanmanı tavsiye ederim. Eki Görüntüle 2157206 Genişletmek için tıkla... Mikrofona özel bir ayar yaptın mı aldığın gibi mi?
Golden.Nyks dedi: Müzik için ayarlarım, özellikle Dolby'yi kullanmanı tavsiye ederim. Eki Görüntüle 2157206 Genişletmek için tıkla... Mikrofona özel bir ayar yaptın mı aldığın gibi mi?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.172 Çözümler 20 3 Nisan 2024 #4 Hyrest dedi: Mikrofona özel bir ayar yaptın mı aldığın gibi mi? Genişletmek için tıkla... Mikrofona ayar yapma gereği duymadım, stock halde iyi bence.
Hyrest dedi: Mikrofona özel bir ayar yaptın mı aldığın gibi mi? Genişletmek için tıkla... Mikrofona ayar yapma gereği duymadım, stock halde iyi bence.