NuriPower Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, Technopat'ın GTX 960 inceleme videosunda core clock hızını artırıyorlardı. Ben h81 gamer anarkart ile bunu yapabilir miyim ? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2015
Merhaba arkadaşlar, Technopat'ın GTX 960 inceleme videosunda core clock hızını artırıyorlardı. Ben h81 gamer anarkart ile bunu yapabilir miyim ? Teşekkür ederim.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #2 Evet yapabilirsiniz. Anakart ile Ekran kartı O.C yapmanın bir ilişkisi yok.
NuriPower Hectopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #3 ZubizukTumTum dedi: Evet yapabilirsiniz. Anakart ile Ekran kartı O.C yapmanın bir ilişkisi yok. Genişletmek için tıkla... Sanırım işlemciyi overclock etmek için z97 gibi anakartlar gerekli öyle mi hocam ?
ZubizukTumTum dedi: Evet yapabilirsiniz. Anakart ile Ekran kartı O.C yapmanın bir ilişkisi yok. Genişletmek için tıkla... Sanırım işlemciyi overclock etmek için z97 gibi anakartlar gerekli öyle mi hocam ?
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2015 #4 NuriPower dedi: Sanırım işlemciyi overclock etmek için z97 gibi anakartlar gerekli öyle mi hocam ? Genişletmek için tıkla... Evet doğrudur. Birde işlemcinin çarpan kilidi açık olması lazım. Intelde "K" ibareli işlemcilerin çarpan kilitleri açık oluyor. Birde ek olarak Asus kendine özel bir BIOS çıkarttı ve tüm "H" ibareli yani O.C desteklemeyen anakartlara O.C desteği geldi.
NuriPower dedi: Sanırım işlemciyi overclock etmek için z97 gibi anakartlar gerekli öyle mi hocam ? Genişletmek için tıkla... Evet doğrudur. Birde işlemcinin çarpan kilidi açık olması lazım. Intelde "K" ibareli işlemcilerin çarpan kilitleri açık oluyor. Birde ek olarak Asus kendine özel bir BIOS çıkarttı ve tüm "H" ibareli yani O.C desteklemeyen anakartlara O.C desteği geldi.