Cem Ugurlu Hectopat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2016 #11 FurkanEmir41 dedi: Kasanızın ekran kartı yuvası kart için yeterli uzunlukta boşluk bırakıyor mu ? Sıkııntı çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Dostum kasanın içinde yeterli bir boşluk var gibi gözüküyor ama cm olarak ölçmedim hiç.
FurkanEmir41 dedi: Kasanızın ekran kartı yuvası kart için yeterli uzunlukta boşluk bırakıyor mu ? Sıkııntı çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Dostum kasanın içinde yeterli bir boşluk var gibi gözüküyor ama cm olarak ölçmedim hiç.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2016 #12 Cem Ugurlu dedi: Dostum kasanın içinde yeterli bir boşluk var gibi gözüküyor ama cm olarak ölçmedim hiç. Genişletmek için tıkla... Kasanın içinin bir fotoğrafını atar mısınız ?
Cem Ugurlu dedi: Dostum kasanın içinde yeterli bir boşluk var gibi gözüküyor ama cm olarak ölçmedim hiç. Genişletmek için tıkla... Kasanın içinin bir fotoğrafını atar mısınız ?
Cem Ugurlu Hectopat Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2016 #13 FurkanEmir41 dedi: Kasanın içinin bir fotoğrafını atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Maalesef şuan atamam ancak tahminen uzunlamasına 20 cm kadar yer var.
FurkanEmir41 dedi: Kasanın içinin bir fotoğrafını atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Maalesef şuan atamam ancak tahminen uzunlamasına 20 cm kadar yer var.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2016 #14 Cem Ugurlu dedi: Maalesef şuan atamam ancak tahminen uzunlamasına 20 cm kadar yer var. Genişletmek için tıkla... O zaman sığmayacaktır. Mini model alırsanız sığar sadece. Gigabyte GTX970IX OC-4GD 4GB 256BİT GDDR5 16X Nvidia
Cem Ugurlu dedi: Maalesef şuan atamam ancak tahminen uzunlamasına 20 cm kadar yer var. Genişletmek için tıkla... O zaman sığmayacaktır. Mini model alırsanız sığar sadece. Gigabyte GTX970IX OC-4GD 4GB 256BİT GDDR5 16X Nvidia