Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.236 Çözümler 86 12 Eylül 2023 #11 berk alemdarrs dedi: Eki Görüntüle 1941965 Eki Görüntüle 1941966 Pardon çok kısa bölüyorum orada bir fiş var takılı ama yeni alacağım anakartta öyle bir fiş soketi bulunmuyor... Genişletmek için tıkla... İşaretlediğin soket alacağın anakartın altında yer almakta. (yanlış gormediysem tabii)
berk alemdarrs dedi: Eki Görüntüle 1941965 Eki Görüntüle 1941966 Pardon çok kısa bölüyorum orada bir fiş var takılı ama yeni alacağım anakartta öyle bir fiş soketi bulunmuyor... Genişletmek için tıkla... İşaretlediğin soket alacağın anakartın altında yer almakta. (yanlış gormediysem tabii)
3 380054 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.913 Çözümler 37 13 Eylül 2023 #12 berk alemdarrs dedi: Eki Görüntüle 1941965 Eki Görüntüle 1941966 Pardon çok kısa bölüyorum orada bir fiş var takılı ama yeni alacağım anakartta öyle bir fiş soketi bulunmuyor... Genişletmek için tıkla... O fiş dediğiniz şey kasadaki USB portlarının bağlantısını sağlıyor. Ve yeni anakartında da var diye hatırlıyorum ki olmasa bile soru olmaz ama mutlaka vardır.
berk alemdarrs dedi: Eki Görüntüle 1941965 Eki Görüntüle 1941966 Pardon çok kısa bölüyorum orada bir fiş var takılı ama yeni alacağım anakartta öyle bir fiş soketi bulunmuyor... Genişletmek için tıkla... O fiş dediğiniz şey kasadaki USB portlarının bağlantısını sağlıyor. Ve yeni anakartında da var diye hatırlıyorum ki olmasa bile soru olmaz ama mutlaka vardır.
B berk alemdarrs Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #13 Hououin Kyouma dedi: İşaretlediğin soket alacağın anakartın altında yer almakta. (yanlış gormediysem tabii) Genişletmek için tıkla... teşşekkürler maaşım yatsın alıcam onlardan ve bana ram olarak ne öneririsiniz ?
Hououin Kyouma dedi: İşaretlediğin soket alacağın anakartın altında yer almakta. (yanlış gormediysem tabii) Genişletmek için tıkla... teşşekkürler maaşım yatsın alıcam onlardan ve bana ram olarak ne öneririsiniz ?