RinDoChi Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.292 Makaleler 2 Çözümler 16 21 Aralık 2020 #21 Satıcıdan isteyin ayrıca tam bir kaynak yok üreticilerin sitelerine satış sitelerine bakmanız lazım.
byiyuel Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 441 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #22 TrBaranovic dedi: Dediğiniz clock değerlerine nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modelini internette aratarak ekran kartının resmi sitesinde bualbilirsin.
TrBaranovic dedi: Dediğiniz clock değerlerine nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modelini internette aratarak ekran kartının resmi sitesinde bualbilirsin.
TrBaranovic Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 91 21 Aralık 2020 #23 RinDoChi dedi: Satıcıdan isteyin ayrıca tam bir kaynak yok üreticilerin sitelerine satış sitelerine bakmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Attığınız ilanlardan ASUS STRIX ROG RX470'e yazdım satıcı asabi biri sanırsam birkaç soru sordum size satmayacağım dedi birkaç şey daha yazdıktan sonra tamam siz yazarsınız ben kapınıza kadar getiririm dedi elden çıkarmaya çalışıyormuş gibi geldi.
RinDoChi dedi: Satıcıdan isteyin ayrıca tam bir kaynak yok üreticilerin sitelerine satış sitelerine bakmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Attığınız ilanlardan ASUS STRIX ROG RX470'e yazdım satıcı asabi biri sanırsam birkaç soru sordum size satmayacağım dedi birkaç şey daha yazdıktan sonra tamam siz yazarsınız ben kapınıza kadar getiririm dedi elden çıkarmaya çalışıyormuş gibi geldi.
RinDoChi Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 3.292 Makaleler 2 Çözümler 16 21 Aralık 2020 #24 O kartı almayın o zaman belliki bu işte bir iş var.