H81H3-M4 Anakarta i5-3470 Uyar Mı?

MuratReis2

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Yine forumda olmazsa olmaz Casper mağduruyla karşı karşıyasınız. 2014 yılında Nirvana bir bilgisayar aldım, fakat işlemcisi Celeron G1820 imiş. Ben de eskiden pek anlamıyordum, direkt aldım güzeldir diye. Konuyu uzatmayım ECS H81H3-M4 anakartım var. Ben bu anakarta i5-3470 takmak istiyorum. Size soracağım PSU 250W yetersiz olur mu veya uyumsuzluk olabilir mi soketler aynı olsa da? Ekran kartı da önerir misiniz? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Yine forumda olmazsa olmaz Casper mağduruyla karşı karşıyasınız. 2014 yılında Nirvana bir bilgisayar aldım, fakat işlemcisi Celeron G1820 imiş. Ben de eskiden pek anlamıyordum, direkt aldım güzeldir diye. Konuyu uzatmayım ECS H81H3-M4 anakartım var. Ben bu anakarta i5-3470 takmak istiyorum. Size soracağım PSU 250W yetersiz olur mu veya uyumsuzluk olabilir mi soketler aynı olsa da? Ekran kartı da önerir misiniz? Cevaplarsanız sevinirim.
"Supports New 4th & 4th gen Intel® Core™ family, Pentium, Celeron series processors in LGA1150 socket"

4. nesil işlemci takabilirsiniz.

Bütçeniz nedir? Sadece işlemciye o PSU yeter. Düşük model anakartlarla da yetebilir.

"Supports New 4th & 4th gen Intel® Core™ family, Pentium, Celeron series processors in LGA1150 socket"

4. nesil işlemci takabilirsiniz.

Uygun fiyatlı önerebileceğiniz işlemci var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı