H81H3-M4 | R9 390 | 650W PSU Uyumu

Cem Ugurlu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Şu anki sistemim:
  • H81H3-M4 Anakart
  • 250W PSU
  • GT730 2G
  • 8 GB RAM
  • i7-4790 3.60 GHZ işlemci
Hazır Casper kasaya sahibim, orta boy bir kasa. 650W 80+ PSU + Sapphire R9 390 + 1080P bir monitör almayı düşünüyorum. Uygun mudur? Kasanın ölçülerini yakın zamanda ölçüp bakacağım, şu an sadece uyumlu mu diye soruyorum.
@JaroxJamaica

Son düzenleyen: Moderatör:
MID boyutlarda bir kasa ise sorun olmaz. Alacağınız PSU'nun 12V üzerinden yüksek güç verdiğine emin olun.
Şuanda kullandığım güç kaynağının kabloları biraz karışık ancak yeni aldığımda daha düzenli takarak kasada daha fazla boş alan yaratabilir miyim? Birde ekran kartlarında 8pin falan giriş yerleri oluyormuş aynılarından diğer bileşenlerdede varmı yani sadece ekran kartına göre bakıp PSU almak doğrumu?

Alacağınız kaliteli 650 watt PSU her ihitimale karşı üretilmiş olur. Yani 2 adet PCI-E güç kablosu gibi kabloları dert etmeyin. Sorun yaşamazsınız. Kaldı ki ekran kartının kutusundan da PCI-E güç kablosu çıkacaktır.
Kablo düzeni ile ne kadar kasanın içerisini ferahlatırsınız, bilemem. Kasanızı bilmiyorum. Nasıl bir kablo düzeni var, bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…