H81H3-M4 Realtek HD Audio hiçbir şekilde yok

OREEMER

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım öncelikle selamünaleyküm.

Anakart Modelim: H81H3-M4 | ECS.

Benim bilgisayarda Realtek HD Audio kurmaya çalıştım ve PC reset attıgımda ise ne simge ne de denetim masasında Realtek HD Audio vardı. Driveri kendi sitesinde indirip kurdum o da aynı sonuç verdi ve buna çözüm aramaya çalıştığım halde bir çözüm bulamadım. Şimdiden yardım edenlere teşekkür ederim.

Hocam bunlardan sonra bir şey çıkmadı reset atımda.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    109,7 KB · Görüntüleme: 36
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    100 KB · Görüntüleme: 43
İlla Realtek sürücüsü istiyorsun sanırım.

Aşağıdaki konuya bakarak DDU ile VIA ses kartı sürücüsünü kaldır. Konuda örnek olarak ekran kartı sürücüsü kaldırılıyor, sen de aynılarını yaparak sadece Ses Kartı seçeneği + VIA seçeceksin. Ayrıca konudaki gibi ayarlar kısmından en alttaki seçeneği işaretle.

Üstte dediklerimi yaparak ses sürücüsünün bilgisayar yeniden başlatılarak kaldırıldığını varsayıyorum. Şimdi aşağıdaki sürücüyü kurmayı dene.

Sürücü kurulumu bitince bilgisayarını yeniden başlat. Eğer bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra açıldığında ekrana tekrardan kurulum sihirbazı çıkarsa, onu da yap ve kurulumu bitince tekrardan yeniden başlat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı