Rouxs Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 Anakartım H81H3-M4 v1.0a. Buna uyumlu bir RAM arıyorum. Ben bunu buldum, olur mu? Sadece anakarta mı bakmamız gerekiyor? RAMTECH 4gb DDR3 1600Mhz AMD ve INTEL İşlemcilere Uyumlu Masaüstü Ram 1.5w Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL RAMTECH 4gb DDR3 1600Mhz AMD ve INTEL İşlemcilere Uyumlu Masaüstü Ram 1.5w yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Anakartım H81H3-M4 v1.0a. Buna uyumlu bir RAM arıyorum. Ben bunu buldum, olur mu? Sadece anakarta mı bakmamız gerekiyor? RAMTECH 4gb DDR3 1600Mhz AMD ve INTEL İşlemcilere Uyumlu Masaüstü Ram 1.5w Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL RAMTECH 4gb DDR3 1600Mhz AMD ve INTEL İşlemcilere Uyumlu Masaüstü Ram 1.5w yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 3 Ağustos 2021 #2 Evet, takabilirsiniz.
Rouxs Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #3 Tekin Alakuş dedi: Evet, takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Tekin Alakuş dedi: Evet, takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Birşey daha sorucam aklıma şimdi geldi şimdi bende 4gb ram var bunuda takarsam toplam 8gb olucak oyunlarda bir fps artışı felan görür müyüm ?
Tekin Alakuş dedi: Evet, takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Tekin Alakuş dedi: Evet, takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Birşey daha sorucam aklıma şimdi geldi şimdi bende 4gb ram var bunuda takarsam toplam 8gb olucak oyunlarda bir fps artışı felan görür müyüm ?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 3 Ağustos 2021 #4 Rouxs dedi: Bir şey daha soracağım aklıma şimdi geldi şimdi bende 4 GB RAM var bunu da takarsam toplam 8 GB olacak oyunlarda bir FPS artışı falan görür müyüm? Genişletmek için tıkla... Elbette. Günümüzde 4 GB çok yetersiz.
Rouxs dedi: Bir şey daha soracağım aklıma şimdi geldi şimdi bende 4 GB RAM var bunu da takarsam toplam 8 GB olacak oyunlarda bir FPS artışı falan görür müyüm? Genişletmek için tıkla... Elbette. Günümüzde 4 GB çok yetersiz.