H81M-C için BIOS güncellemesi

Kadirrkse

Hectopat
bu forum da yeniyim şu zamana kadar karşılaştğım sorunların çözümlerini hep burada buldum. Sizlerden yardım istiyorum.

Bilgisayarımı 2015 senesinde topladım kendim fazla bilmediğim için bir başkası benim yerime toparladı. Aldım alalı hiçbir zaman BIOS güncellemesi yapmadım.
Şimdi ise nasıl yapacağıma dair hiçbir fikrim yok. Kendi güncel BIOS sürümümü nereden bulacağım onu da bilmiyorum. Lütfen birisi bana yardımcı olabilir mi?

Anakart: ASUS H81M-C BIOS sürümüm
İşletim sistemi: i5 4460.
RAM: 8 GB

Yeni bir işlemci değil de yeni bir ekran kartı takmak istiyorum.GTX 1050 sizce bir sıkıntı çıkar mı ? şuan gayet sağlıklı çalışıyor ama bazı oyunlarda bilgi kaybını önlemek için hatası alıyorum internetten baktığımda bios güncelleyin vs gibi yazılar gördüm

Bunu googleden aldım vaktinizi yemek istemedim. Şu an ki sorun GTA 5 oynarken oluyor yaklaşık yarım saat oynadıktan sonra bu aşağıdaki aynı hatayı alıyorum Crysis 3 yazan yerde Grand Theft Auto V yazıyor

B

Sistemde arka planda çalışan herhangi bir program/yazılım varsa onları kapatın, hatta işinize yaramadıklarınızı bulup silmeniz sizin için daha sağlıklı olur. Temiz kurulum yaparak yeni bir Windows yüklemeyi deneyin önce, ayrıca her önünüze gelen şeyi de indirmeyin, yardımcı programlara da ihtiyacınız olursa resmi sayfalardan ilgili programın deneme sürümlerini kullanın derim. Sorun kendini tekrarlarsa son çare olarak BIOS güncellenebilir.

Tamamdır ilgi alakanız için teşekkür ederim. Bios güncellemesi olarak benim sürümüm 2101 güncellemeye kalkacağım vakit direkt olarak en son sürümü yükleyip güncellemem mi gerekiyor yoksa öncesinde başka şeyler de güncellemeli miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…