H81M-D ile tek tuşla overclock

38865

Megapat
Oncelikle merhaba technopat kullanıcıları. Ben bir sistem toplamak istiyorum ama kafama takılan bıkaç soru var, yardımcı olursanız sevinirim.

Uygun fiyatlı sistem toplama rehberi video sunu seyrettim. Orada kullanılan işlemci g3258 di. Bende o ışlemci ile bir sistem toplamak istiyorum. Ama orada kullanılan anakart asus h81m-Plus dı , ben anakart olarak asus h81m-d'yi kullansam yine bios dan tek tuşla overclock yapabılır mıyım? Yapabilirsem performans kaybım olurmu?

H81m-D 'yi kullanabilirsem toplayacağım sistem linklerinide yazıyorum.

Anakart:
H81M-D Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA Anakart - Vatan Bilgisayar

İşlemci:
Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

Bellek:

Kingston 4Gb Hyperx Genesis Ddr3 1600Mhz Cl9 Pc Ram - Vatan Bilgisayar

Kasa:

Frisby Fc-2850B 400W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

HDD:

Wd 3.5" 1Tb Caviar Green İntellipower Sata 3.0 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar

Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. Kusura bakmayın sızıde ugrastırıyorum ama son bır sorum daha olucak.
Bu bilgisayar gta 4 gibi oyunları orta ayarda oynatır mı ? E.kartını 1 ay sonra alıcam.

Arkadaşlar yada ekran kartına para vericegime amd nın apu 'larından mı alsam kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla Plus modelinde mümkün.
Evet işlemciye özel BIOS'u kuracaksınız.

Çok teşekkur edıyorum ama son bır sorum daha var da. Acaba ekran kartsızda oyun oynanabılır mı? Zaten cok agır oyunlar oynamıyorum. Sıstemı topladıkdan 1.5 ay kadar sonra 7730 alıcam da, ekran kartını. Alana kadar ıdare eder mı orta yada dusuk ayarlarda oynasam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı