Kardeşim ben zaten baktım. 50 dereceyi geçmiyor bu meret. Ama hala donuyor oyun. Birde şundan şüphelendim. Oyun başta donmuyor. Sonradan böyle oluyor. O yüzden sıcaklıktan şüphelendim.
Anlamadım gitti ya. Kafayı yedirecek bana. GTA 5 eskiden donmuyordu. En son format attıktan sonra böyle oldu. Yoksa böyle değildi. Üstelik oyun orjinal. Valla sizden gelenleri bekliyecem artık.
50 dereceyi geçmiyorsa neden fan devrini arttırma gereği duydun ki? Belki de sorun HDD'dedir. Sıcaklık sorunu var yazmışsın ama 50 derece çok düşük bir sıcaklık. 50 derece yük altındaki sıcaklık, değil mi? Ekran kartı sıcaklığı nedir oyundayken?
50 dereceyi geçmiyorsa neden fan devrini arttırma gereği duydun ki? Belki de sorun HDD'dedir. Sıcaklık sorunu var yazmışsın ama 50 derece çok düşük bir sıcaklık. 50 derece yük altındaki sıcaklık, değil mi? Ekran kartı sıcaklığı nedir oyundayken?
İşletim sisteminizi bilemediğimden direkt linki veremiyorum ancak bu linkten işletim sisteminizi seçtikten sonra araçlar kısmından AI Suite 3'ü indirebilirsiniz. H81M-D R2.0 - Destek