F furkan dağ Decapat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 122 19 Mayıs 2020 #1 Merhaba elimde H81M-E anakart var düne kadar BIOS ayarinda mouse çalışıyordu şimdi mouse imleci gözüküyor ama hareket etmiyor. Yardimci olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
Merhaba elimde H81M-E anakart var düne kadar BIOS ayarinda mouse çalışıyordu şimdi mouse imleci gözüküyor ama hareket etmiyor. Yardimci olur musunuz?
A azmiaslann Femtopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #2 furkan dağ dedi: Merhaba elimde H81M-E anakart var düne kadar BIOS ayarinda mouse çalışıyordu şimdi mouse imleci gözüküyor ama hareket etmiyor. Yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Dostum aynı sorunu bende yaşadım. Buldun mu çözümünü? Artı 0 Eksi
furkan dağ dedi: Merhaba elimde H81M-E anakart var düne kadar BIOS ayarinda mouse çalışıyordu şimdi mouse imleci gözüküyor ama hareket etmiyor. Yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Dostum aynı sorunu bende yaşadım. Buldun mu çözümünü?