anilgok Megapat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 249 Yer Marmaris 1 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, ben bu kasayı alacağım Aerocool Atomic ARGB Adreslenebilir RGB Fanlı, Dik Ekran Kartı Takılabilen, Tempered Glass Yan Panelli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (Ekran Kartı Sabitleme Aparatı Hediyeli!) (AE-ATMC) | Teknobiyotik ama benim anakartımda maalesef ARGB, RGB girişleri yok. Anakartım MSI H81M-E33. Şimdi bu kasanın üstündeki fanları nasıl kullanacağım? Molex falan yok mu? Renk değiştirmeye gerek yok, çalışsa yeter kafasındayım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2021
Merhaba arkadaşlar, ben bu kasayı alacağım Aerocool Atomic ARGB Adreslenebilir RGB Fanlı, Dik Ekran Kartı Takılabilen, Tempered Glass Yan Panelli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (Ekran Kartı Sabitleme Aparatı Hediyeli!) (AE-ATMC) | Teknobiyotik ama benim anakartımda maalesef ARGB, RGB girişleri yok. Anakartım MSI H81M-E33. Şimdi bu kasanın üstündeki fanları nasıl kullanacağım? Molex falan yok mu? Renk değiştirmeye gerek yok, çalışsa yeter kafasındayım.