H81M-K sistem Format sonrası Realtek programı indirilmiyor

Enoviss

Kilopat
Daha fazla  

Merhabalar, kullandığım bilgisayar toplama değil hazır. Bu zamana kadar hep ayarlardan sıfırla seçeneğine tıklayıp bilgisayarı sıfırlardım, bazı sürücüler hala duruyor olurdu, bunlardan biri de ''Asus Realtek HD Audio Yöneticisi'' adlı program. Bugün flash bellek ile format attım fakat birçok sürücüm gitti. Realtek programım olmadığı için anakartıma uygun sürücü indirdim fakat karşıma resimdeki hata çıktı. BIOS güncellemesi yaptım yine de olmadı. Monitörümün sesi çalışıyor fakat kulaklığım takılı olduğu halde çalışmıyor. Teşekkürler.

Anakart: H81M-K

Görüntüdeki programı buradan indirdim. Alternatif olarak Microsoft Store'dan Realtek Audio Control indirmeyi denedim fakat o da hata veriyor.

Sorun çözüldü. Son sürümü indirince hata veriyordu, 2015/06/30 tarihli eski sürümü indirince hata vermedi ve kasamın ön jak girişi çalıştı. Bu sorunun anakart modelimin eski olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…