H81M-K sisteme ekran kartı önerisi

Xhunterx123

Femtopat
Daha fazla  
ASUS H81M-K Intel H81 1600MHz DDR3 soket 1150 mATX anakart marka model bir anakartım var ama hangi ekran kartını almalıyım bilmiyorum. Bana güzel bir ekran kartı önerisinde bulunur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 TL bandında GTX 750 Ti RX 550 RX 460 vs.
bütçeyi biraz arttırırsan GTX 1050 Ti RX 560 kartları alabilirsin.
Bu arada H81 anakarta 3. nesil işlemciyi nasıl taktın? Anakart sadece 4. nesil işlemcileri destekliyor.
henüz anakartı almadım almayı düşünüyorum ve ona uygun ekran kartı arıyorum. işlemcimin uyumlu olmamasına şaşırdım işlemci önerisinde de bulunur musun ?

Elinizde hangi parçalar var ve bütçeniz nedir?

Ben bu ASUS H81M-K Intel H81 1600MHz DDR3 soket 1150 mATX anakarta ekran kartı ve işlemci almak istiyorum ama uygun fiyatlı ne alırım bilmiyorum yardımcı olur musun ekran kartı için bütçem 2500TL işlemcide bu civarlarda olursa süper olur.

O sisteme yatırım yapmak yerine yeni nesile geçmek daha mantıklı olur. İşlemci ucuz olsun dersen 2.el bakabilirsin. AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
3150 yapıyor bu şekilde 2. el RX 580 1750 - 2000 arası kutulu bulursun. Bu parçaları beslemek içinde 500W güç kaynağı lazım elindeki anakartı satıp biraz para bulursan alabilirsin.

yardımın için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…