H81M P33 BIOS'unda tek tuşla overclock var mı ?

WarriorTR

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
H81M P33 bu anakartın biosunda tek tuşla oc var mı ? Tek tuşla 3.6 ghz ye çıkabiliyor mu ?

OC genie 4 özelliği var ama hangi işlemci için soruyorsunuz?

Evet hocam 3.6 GHZ civarı otomatik hız aşırtma özelliği var ama siz Technopat uygun fiyata bilgisayar toplama videosundan izleyerek manuel OC yapın, stok fanla ortalama 4.2 GHZ çalışır.

Evet hocam 3.6 GHZ civarı otomatik hız aşırtma özelliği var ama siz Technopat uygun fiyata bilgisayar toplama videosundan izleyerek manuel OC yapın, stok fanla ortalama 4.2 GHZ çalışır.
Çok sağolun, peki sizce bu anakart ve işlemciyi almak mı oyun performansını arttırır, yoksa GTX750ti almak mı?

Size bir sorum olacak konuyla fazla alakalı değil ama bende g3258 e stok fanla 4.2 ghz oc yapmak istiyorum video da 4.4 e 1.4V yapmışlardı ben 4.2 te kaç v vermeliyim ?

Ben voltaj vermeden yaptım otomatik seçeneğinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…