H81M P33, GTX 960 ve İ3 4160 tabanlı sistem toplama

• Konuyu başlatan hollywood
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.624
H

hollywood

Ziyaretçi
Başlıkta yazdığım gibi 200 TL'ye herkes böyle tabanlı sistem topluyor. Ben mantığı çözemedim, ekran kartı o anakarta mı layık? Böyle düşünen sadece ben miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu açıdan diyorum gtx 960 oyun amaçlı bir ekran kartı. Onu alıp arkasına en temel parçaları dizmek yanlış gibi geliyor, öyle yapacağına 3 5 fps daha az al güvenlikli, cızırtısız adam akıllı pc de oyna.( anakart değişmesinden bashediyorum).

Eğer bütçeniz yoksa ve gerçekten üst düzey performans istiyorsanız böyle yapmanız şart. Ama Gaming anakartlardaki katı kapasitörler, ayrılmış ses yongası, killer ethernet, 4 RAM slotu, mouse için ayrı girişler olsun bunlar güzel şeyler. Ama sırf bunlar içinde ekran kartını düşürmek bencede mantıklı değil.

Performans istiyorsan bunu yapman şart .Ama yok ben elit elit takılayım, arkadaşlarıma hava atayım,şekil şukul özelliklerim olsun diyorsan anakarta para verirsin ama o vermediğin parayla gtx 960 alırsan açarsın en kral oyunu öyle de havanı atabilirsin sana bağlı biraz aslında para senin . :D

Benim sisteme ihtiyacım yok. 2000 TL'lik sistem tavsiyesi klasiği haline gelmiş bu üçlü. Bende bi alternatif düşünmek istediğimden dolayı böyle bir konu açtım. @MichaelDeSanta13 GTX760, R9 280. Ben ayrıca şaşa için değil barındırdığı özellikler için iyi bir anakart yazmak istemiştim yanlış anlaşıldım sanırım...

Asıl amacı oyun olan kişilerin genelde tercih ettiği bir sistemdir i3,h81,gtx 960 gayette mantıklı ve güzel performans verir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı