blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 22 Mart 2017 #11 @Berkay Çobanoğlu arkadaşımızın dediği gibi: "Yine takıldığınız bir yer olursa çekinmeden sorabilirsiniz."
@Berkay Çobanoğlu arkadaşımızın dediği gibi: "Yine takıldığınız bir yer olursa çekinmeden sorabilirsiniz."
GÖRKEM042 Hectopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2017 #12 Boot kısmındaki programı bulamıyorum yeni sürümler veriyor hep oradaki yazılımı indirebileceğim bi link gönderebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2017
Boot kısmındaki programı bulamıyorum yeni sürümler veriyor hep oradaki yazılımı indirebileceğim bi link gönderebilir misiniz?
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 22 Mart 2017 #13 GÖRKEM042 dedi: Boot kısmındaki programı bulamıyorum yeni sürümler veriyor hep oradaki yazılımı indirebileceğim bi link gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Clover Configurator Download Mac Bundan mı bahsediyorsun?
GÖRKEM042 dedi: Boot kısmındaki programı bulamıyorum yeni sürümler veriyor hep oradaki yazılımı indirebileceğim bi link gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Clover Configurator Download Mac Bundan mı bahsediyorsun?