H81M-PLUS anakartta İşlemci yuvasının Pinlerinin Yamulması

Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba! Asus H81M-PLUS model anakartımın işlemci yuvasında birkaç pin yamulması söz konusu. Anakartın garantisi halen sürüyor. Satın aldığım yere göndersem, yaparlar mı? Veya onlar yapmazsa nereye gönderebilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkürler!

Aynı durum benim başıma geldi Msi H81M p33 anakartın pinlerini yamulttum daha bugün servise gönderdim bakalım sonuç ne olacak.

Büyük ihtimalle yaparlar. Benim eski ana kartım da pin ler kopmuştu nereye götürdüyse m yapmamışlardı. Garantisi bulunmuyordu ayrıca.

Büyük ihtimalle yaparlar. Benim eski ana kartım da pin ler kopmuştu nereye götürdüyse m yapmamışlardı. Garantisi bulunmuyordu ayrıca.
O iş kontrol eden insanın insafına bağlı uğraşmayıp kullanıcı hatasına bağlayabilir

Bir yerde okumuştum ne kadar güvenlidir bilemem ama kalemin ucu ile düzelten var yamuk pinleri.

Garantisi varsa garanti müdahale etsin. Elle müdehale kartta kalici hasar açabilir. Garantiyi bozabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elle müdahale etmeyin. Pinleri koparabilirsiniz. İşin ustası birisi yapsın veya garanti yollayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…