Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar işlemcim İ5 4460, montajı yaptım fakat görüntü alamıyorum. Siteden okuduğum kadarıylada BIOS sürümüm uyumsuz olabilirmiş. Elimde başka bir işlemcim yok, garanti işi uzun. Bir çaresi var mıdır bu işin?
Sistemi nereden topladınız? Vatan gibi bir yerden aldıysanız size bu konuda yardımcı olabilirler. Yada Haswell bir işlemci bulup BIOS güncellemeniz lazım.
Sistemi NASA Bilgisayarın internet sitesinden topladım . Ben Malatya'da yaşıyorum ve burda teknik servisleri var. Götürsem yardımcı olabilirler herhalde aynı kurum sonuçta.
Ceza alabilirim diye yazmaya çekiniyorum açıkcası ama yinede aklımda şüphe kalmaması için sormak zorundayım. Montajı tamamladıktan sonra bilgisayarı açtığımda işlemci fanı dönmüyor ilk 1-2 saniye. PSU'da yüksek devirden düşük devire geçiyor. Ben mi montaj sırasında birşeyleri bozdum acaba