Serhathan Hectopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #1 Şu videodaki güncel BIOS sürümünü nerden bulabilirim ve ayriyetten USB belleğin FAT 32 ayarı falan sorun demiş. O olayı anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Başıma gelirse ne yapıcağım? Yardım lütfen: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2015
Şu videodaki güncel BIOS sürümünü nerden bulabilirim ve ayriyetten USB belleğin FAT 32 ayarı falan sorun demiş. O olayı anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Başıma gelirse ne yapıcağım? Yardım lütfen: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #2 USB'yi NTFS olarak biçimlendirin öncelikle. Ardından BIOS güncelleme işlemini başlatın. Güncel BIOS'unuz: Tanım H81M-PLUS BIOS 2110 Improve system stability. Dosya Boyutu 5.01 MBytesgüncelleme 2015/05/12 İndirilme yeri Global [TBODY] [/TBODY]Sürüm 2109
USB'yi NTFS olarak biçimlendirin öncelikle. Ardından BIOS güncelleme işlemini başlatın. Güncel BIOS'unuz: Tanım H81M-PLUS BIOS 2110 Improve system stability. Dosya Boyutu 5.01 MBytesgüncelleme 2015/05/12 İndirilme yeri Global [TBODY] [/TBODY]Sürüm 2109