0 0key Kilopat Katılım 11 Aralık 2013 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2019 #1 Anakart: H81M-PLUS İşlemci:Intel Core i7 4790 RAM'i yükseltmek istiyorum, 16 GB (2x8) şeklinde uyan bir model söyleyebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2019
Anakart: H81M-PLUS İşlemci:Intel Core i7 4790 RAM'i yükseltmek istiyorum, 16 GB (2x8) şeklinde uyan bir model söyleyebilir misiniz?
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2019 #2 Bunu alabilirsin. Pasif soğutması var ve F/P bir ürün.
0 0key Kilopat Katılım 11 Aralık 2013 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2019 #3 Tolga Samet dedi: Bunu alabilirsin. Pasif soğutması var ve F/P bir ürün. Genişletmek için tıkla... Anakartın sitesinde kodu girdiğimde uyuyumluluk listesinde o ram çıkmadı bir sorun yaşar mıyım ?
Tolga Samet dedi: Bunu alabilirsin. Pasif soğutması var ve F/P bir ürün. Genişletmek için tıkla... Anakartın sitesinde kodu girdiğimde uyuyumluluk listesinde o ram çıkmadı bir sorun yaşar mıyım ?
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2019 #4 0key dedi: Anakartın sitesinde kodu girdiğimde uyuyumluluk listesinde o ram çıkmadı bir sorun yaşar mıyım ? Genişletmek için tıkla... Problem olacağını sanmıyorum. Uyumluluk listesi dışındakiler o anakart ile çalışmaz diye bir kural yok sonuçta. Uyumluluk listesi test edilen RAM'ler ile oluşturulur. Rahatlıkla alabilirsin.
0key dedi: Anakartın sitesinde kodu girdiğimde uyuyumluluk listesinde o ram çıkmadı bir sorun yaşar mıyım ? Genişletmek için tıkla... Problem olacağını sanmıyorum. Uyumluluk listesi dışındakiler o anakart ile çalışmaz diye bir kural yok sonuçta. Uyumluluk listesi test edilen RAM'ler ile oluşturulur. Rahatlıkla alabilirsin.