Çözüldü H81M Pro VD sistemin acilis ekranindaki Military Class 4 yazisi ne anlama gelir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

merto14

Decapat
Daha fazla  
H81m Pro VD anakartimda acilis gorselinde Military Class 4 yaziyor, bu ne demek askeri personel için mi uretilmis, anlamadim?

Çözüm
Kararlı, kullanılan bileşenlerin kaliteli olduğu ve belirli bir standart üstünde üretildiğini belirtiyor o ifade. Eskiden MSI anakart alırken bu tabirlere dikkat edip almaya çalışırdık, kaliteli olduğunu belli ederdi anlayacağın.
Kararlı, kullanılan bileşenlerin kaliteli olduğu ve belirli bir standart üstünde üretildiğini belirtiyor o ifade. Eskiden MSI anakart alırken bu tabirlere dikkat edip almaya çalışırdık, kaliteli olduğunu belli ederdi anlayacağın.

650TL aldim i5 4460 islemcide vardu icinde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cok guldum ya :):):)(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Duzenleme yikadim sorunsuz calisiyor tertemiz oldu 2 gun beklettim ama 2 gun boyunca saç kurutma makinesi ile kuruttum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı