Oxcean_0 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İNTEL İ5 14600KF RTX4070 32GB 6000MHZ RAM 1TB SSD 1000W NZXT H9 Elite Cinsiyet Erkek Meslek ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ 22 Ağustos 2024 #1 İnternette gördüm, H9 Elite kullanıyorum, camlarını çıkarmak istiyorum ama toz alırsa bir sıkıntı çıkmasından korkuyorum, bir şey olur mu?
İnternette gördüm, H9 Elite kullanıyorum, camlarını çıkarmak istiyorum ama toz alırsa bir sıkıntı çıkmasından korkuyorum, bir şey olur mu?
8 803581 Picopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 161 25 Ağustos 2024 #2 Bir şey olmaz ama ayda bir veya iki kere tozunu al ve temizle) (Sakın işlemciyi Anakart'tan söküp suyun altına tutma,teşekkürler) Oxcean_0 dedi: İnternette gördüm, H9 Elite kullanıyorum, camlarını çıkarmak istiyorum ama toz alırsa bir sıkıntı çıkmasından korkuyorum, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu arada işlemcin ve ekran kartın daha iyi performans sağlar eğer camı kaldırırsan.
Bir şey olmaz ama ayda bir veya iki kere tozunu al ve temizle) (Sakın işlemciyi Anakart'tan söküp suyun altına tutma,teşekkürler) Oxcean_0 dedi: İnternette gördüm, H9 Elite kullanıyorum, camlarını çıkarmak istiyorum ama toz alırsa bir sıkıntı çıkmasından korkuyorum, bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu arada işlemcin ve ekran kartın daha iyi performans sağlar eğer camı kaldırırsan.
Oxcean_0 Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 172 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İNTEL İ5 14600KF RTX4070 32GB 6000MHZ RAM 1TB SSD 1000W NZXT H9 Elite Cinsiyet Erkek Meslek ELEKTRİK ELEKTRONİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİ 25 Ağustos 2024 #3 803581 dedi: Bir şey olmaz ama ayda bir veya iki kere tozunu al ve temizle) (Sakın işlemciyi Anakart'tan söküp suyun altına tutma, teşekkürler) Bu arada işlemcin ve ekran kartın daha iyi performans sağlar eğer camı kaldırırsan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dip not için teşekkürler
803581 dedi: Bir şey olmaz ama ayda bir veya iki kere tozunu al ve temizle) (Sakın işlemciyi Anakart'tan söküp suyun altına tutma, teşekkürler) Bu arada işlemcin ve ekran kartın daha iyi performans sağlar eğer camı kaldırırsan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dip not için teşekkürler
8 803581 Picopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 161 25 Ağustos 2024 #4 Oxcean_0 dedi: Teşekkürler dip not için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hiç sorun değil abi iyi akşamlar XD.
Oxcean_0 dedi: Teşekkürler dip not için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hiç sorun değil abi iyi akşamlar XD.